Willems van Bladel Advocaten

Willems van Bladel Advocaten uit ‘s-Hertogenbosch heeft Customers.nl gevraagd om de vindbaarheid van hun advocatenkantoor in Google te verbeteren. Uiteraard hebben we deze opdracht met veel plezier aangekomen. Omdat we van aanpakken weten – en van doorpakken houden – hebben we voor het beste resultaat de opdracht gecombineerd met de lancering van een geheel nieuwe WordPress website, gebouwd met de standaarden van nu en klaar voor de toekomst. We zijn dan ook trots op het resultaat: een moderne, frisse website waarop rechtzoekenden laagdrempelig in contact kunnen komen met de advocaten van Willems van Bladel Advocaten.

  • Realisatie nieuwe website

    Het ontwikkelen van een nieuwe website, met een moderne en frisse look waar via de rechtszoekenden op een laagdrempelige manier in contact kunnen komen met het kantoor.

  • HTTPS-versleuteling

    Begeleiding van de aanvraagprodecure en de installatie van een EV-SL certificaat (uitgebreide validatie, met groene balk) op de hostingserver. Hierdoor worden de gegevens versleuteld verstuurd, en alle pagina’s door een beveiligde verbinding (https://) met de server aan de bezoeker worden getoond.

  • Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

    Voor Willems van Bladel Advocaten realiseerden we maar liefst een groei van meer dan 2000% in de organische (onbetaalde) zoekresultaten in Google, en dit op een behoorlijk aantal concurrente zoekwoorden. Een selectie van de zoekwoorden waarop het kantoor inmiddels op de eerste pagina in Google is gepositioneerd vind je verderop deze pagina. Daarbij hebben we het gemiddeld aantal zoekopdrachten per maand vermeld, én de gemiddelde klikprijs (CPC) welke adverteerders voor elke klik op hun advertentie aan Google betalen. We zijn blij dat we dit mooie resultaat voor Willems van Bladel Advocaten hebben mogen realiseren. We zullen ons in 2019 blijven inspannen om de website op nog veel meer zoekwoorden hoger in Google te positioneren!